IZBORNIK
NOVO DOBA ZA NOVU DJECU 2018-03-16T13:39:06+00:00

Vaše dijete pohađa osnovnu školu?
Želite li se priključiti digitalnoj eri?

novodoba4

Svijet u kojem će naša djeca živjeti i raditi kao odrasli ljudi bit će primarno određen visokim stupnjem dominacije tehnologije u svim aspektima ljudskog života. Tehnološka revolucija velikom brzinom mijenja svijet koji poznajemo. Zadatak je nas kao roditelja pomoći djeci da od rane dobi razviju samopouzdanje i sigurnost u korištenju digitalnih medija i tehnologija, ali ne kao pasivni promatrači, već kao aktivni stvaratelji.

Naši predavači, profesor Toni Milun i dr.sc. Maja Brkljačić, razgovarat će s vama upravo o tim temama: kako koristiti tehnologiju za razvoj inovativnosti kod djece, kako potaknuti njihovu kreativnost uz pomoć računala, zašto je važno razviti u djece osjećaj za pravo na pogrešku i traženje netradicionalnih rješenja. Pričat ćemo o zanimanjima 21. stoljeća, u kojima će raditi naša djeca, i kakve obrazovne aktivnosti pomažu da svojoj djeci omogućimo kompetitivnu prednost na tržištu rada sutrašnjice. U tom će vremenu većina radnih mjesta koje danas poznajemo biti popunjena automatiziranim procesima, softverom i robotima. To znači da mi djeci moramo omogućiti s jedne strane usvajanje visokih digitalnih tehnoloških kompetencija, a s druge strane razvijanje vještina koje će biti kompatibilne, a ne konkurentne s tehnologijom.

algebra_digitalna_akademija-600x400

PRIDRUŽITE NAM SE!

SUSRET RODITELJA DJECE ZA NOVO DOBA:

  • Algebra centar Rijeka – 17. 1. u 19:00h Korzo 24a, 51000 Rijeka
  • Algebra centar Zadar – 18. 1. u 19:00h Špire Brusine 16, 23000 Zadar
  • Algebra centar Split – 14. 1. u 10:00h Put brodarice 6, u sklopu TC Joker (ulaz između kafića Lobby i fastfooda Rizzo) – 2.kat.
  • Algebra centar Osijek – 20. 1. u 18:00h Reisnerova 74, 31000 Osijek

Susret roditelja namijenjen je svima čija djeca trenutno pohađaju osnovnu školu, prijava je obavezna, a sudjelovanje je besplatno.

Doznajte:

  • kako koristiti tehnologiju za razvoj inovativnosti kod djece,
  • kako potaknuti dječju kreativnost uz pomoć računala,
  • kako digitalna tehnologija pomaže u razvoju vještina rješavanja problema,
  • kako potaknuti analitičko razmišljanje kod djece,
  • zašto je izuzetno važno razviti u djece osjećaj za pravo na pogrešku.

Naši stručnjaci će odgovoriti i na sva vaša pitanja povezana sa Algebra Digitalnom Akademijom!

Pridružite nam se, pitajte, saznajte kako pomoći svojoj djeci da u svijetu superbrzih tehnoloških promjena odrastu u sretne i uspješne ljude.

algebra-it-posao-02

PRIJAVITE SE!

kid1

kid3

kid2