IZBORNIK
Što sve trebamo znati 2018-03-16T13:39:06+00:00

stosve4

digitalnaakademijaninje-ilustracije-fb-23

TKO SE MOŽE UKLJUČITI:

U Digitalnu Akademiju se mogu uključiti sva djeca koja trenutno pohađaju osnovnu školu, bez obzira da li se nastava odvija u njihovoj školi ili nekoj od škola u blizini. Jednostavno, odaberite školu koja vam najviše odgovara i izvršite prijavu, dobrodošli ste u bilo koju školu prema vašem izboru. Čim digitalne nindže obrade sve prijave, stupiti ćemo s vama u kontakt sa više informacija oko ponuđenih termina. Ukoliko se škola koju pohađa vaše dijete ne nalazi na popisu, odaberite školu koja vam najbolje odgovara od ponuđenih, a ukoliko se pokaže dovoljan interes, potrudit ćemo se proširiti naš program i u nove škole.

digitalnaakademijaninje-ilustracije-fb-13

DINAMIKA ODRŽAVANJA I LOKACIJE:

Nastava Digitalne akademije održava se 2 sata tjedno, u blok-satu, u popodnevnom terminu.
Nastava započinje tijekom listopada, a digitalne nindže upravo rade na sastavljanju rasporeda prema interesu učenika, njihovoj dobi i predznanju te mogućnostima škole, a sve informacije će biti dostupne po obradi svih pristiglih prijava. Lokacije održavanja možete provjeriti na popisu, a digitalne nindže dolaze i u ostale gradove uskoro!

digitalnaakademijaninje-ilustracije-fb-03

TERMINI ODRŽAVANJA NASTAVE:

Intenzivno radimo na formiranju konkretnih termina održavanja nastave u navedenim školama, a koji će ovisiti i mogućnostima škole, kao i interesu učenika za određenu lokaciju. Po primitku prijava zainteresiranih učenika, formirat ćemo konkretne termine te svim prijavljenima iste ponuditi sa pozivom na upis. Ukoliko Vam ponuđeni termin neće odgovarati, ponudit ćemo Vam popis svih termina po odabranim školama, a kako biste mogli izabrati alternativni.

digitalnaakademijaninje-ilustracije-fb-21

CIJENE UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Cijena Digitalne Akademije iznosi 300,00 kn mjesečno kroz 10 mjesečnih uplata ili, ukoliko se odlučite na jednokratnu uplatu 2.400,00 kn. Moguće je odabrati jednokratno gotovinsko ili kartično plaćanje odnosno putem internet bankarstva. Upisujete li dvoje ili više djece, naše nindže su pripremile i popust za drugo dijete od 15%, treće dijete od 20%, dok ćemo za četvrto dijete odobriti besplatno pohađanje nastave. Popust se obračunava na cijenu prema odabranom načinu plaćanja.

digitalnaakademijaninje-ilustracije-fb-10

DODATNE INFORMACIJE I UPITI:

Imate li dodatnih pitanja ili upita, možete nam se obratiti na e-mail: digitalna.akademija@algebra.hr ili nas nazvati na telefonski broj 01/2332-861. Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite te Vas informirati o svim potrebnim detaljima. Priključite se i našoj Facebook zajednici kako biste odmah dobivali informacije.